Personvern
erklæring

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Kompetansedeling – FOLK AS samler inn og bruker personopplysninger. Personvernerklæringen er oppdatert 20.11.2020

Vi er opptatt av å ivareta ditt personvern. Dine personopplysninger skal være trygge hos oss.

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Om den behandlingsansvarlige

Behandlingsansvarlig, representert ved daglig leder, er den som er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger.

Kontaktopplysninger til den behandlingsansvarlige:
Kompetansedeling – FOLK AS
c/o Advokatkontoret Fløien
Postboks 225 Sentrum
5804 BERGEN

Tlf: (+47) 915 37 594

Formålet med å samle inn personopplysninger

Kompetansedeling – FOLK AS samler personopplysninger ved følgende anledninger:

  • Når du sender inn din kontaktinformasjon via våre nettsider
    Formålet med innsamlingen er å kunne levere de tjenestene vi tilbyr.

Hvilke opplysninger samles inn

Informasjon vi samler inn kan være fornavn, etternavn, e-post, telefonnummer, adresse, ip-adresse. Vi bruker også cookies på våre nettsider.

Hvordan vi bruker opplysningene
vi har lagret om deg

Gi tilbakemelding på henvendelser fra deg.

Hvem behandler dine opplysninger

Vi har mulighet for å behandle dine opplysninger. Dersom vi bruker denne muligheten, vil følgende selskaper være sentrale i forbindelse med behandling av opplysningene:

  • Google– anonymiserte og aggregerte bruksopplysninger for bruk av våre digitale tjenester.
  • WordPress – for drift av nettsider.

Informasjonskapsler (cookies)

Ved å bruke nettsidene våre samtykker du i å få informasjonskapsler lagret i nettleseren din. Du kan avstå fra å samtykke til lagring av informasjonskapsler, men det kan føre til at nettsidene ikke fungerer som normalt.

Informasjonskapslene blir ikke knyttet til deg som enkeltperson. En ip-adresse er definert som personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson.

Webanalyse

Vi samler uidentifiserbare opplysninger om besøkende på Kompetansedeling.com for å utarbeide statistikk, slik at vi kan lage et brukervennlig nettsted. Vi kan ikke spore opplysningene dine tilbake til den enkelte bruker. Alle data blir anonymiserte og slått sammen, og blir ikke individuelt behandlet. Om du ikke ønsker å bidra til statistikken, kan du reservere deg mot dette hos google:
Reservering mot google analytics

Den registrertes rettigheter

Innsyn
Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler og hvordan vi behandler dem. Du kan til enhver tid kreve innsyn i de opplysninger vi lagrer om deg. 

Retting og sletting
Du kan til enhver tid kreve retting og/eller sletting i de opplysninger vi lagrer om deg. 

Dersom du ikke er fornøyd med måten vi behandler personopplysninger eller mener at vi bryter personvernregelverket, har du rett til å klage til Datatilsynet. Du finner mer informasjon om hvordan du skal gå frem for å klage på www.datatilsynet.no.

Kompetansedeling – FOLK AS er et konsulentselskap og autorisert regnskapsførerselskap med rett til å ta regnskapsføreroppdrag. Vi er medlem av Regnskap Norge.
Org.nr.: 919 399 023
Telefon: +47 915 37 594​
E-post: post@kompetansedeling.com

Vi er veldig glad i å prate med folk, men hvis du foretrekker å sende en kort e-post, så kan du gjøre det under her.