Vi leverer unik
kompetanse
og forståelse

Fast Innleie

Ønsker du ha en fast og stabil ressurs, men ikke i 100 % stilling? Eller vil du ha fleksibiliteten til å variere? De fleste oppdrag i Kompetansedeling - FOLK er langsiktige samarbeid i en innleid stilling. Vi tror på tilstedeværelse for best mulig innsikt i din virksomhet, og anbefaler en fast konsulent «on site». Mange av våre kunder er oppstartselskap, offentlige virksomheter, stiftelser og andre små og mellomstore bedrifter. Kompetansedeling - FOLK er en liten, fleksibel organisasjon der alle folkene kjenner hverandre godt, oppdaterer hverandre på innovative løsninger og støtter hverandre i faglige spørsmål. Det gir oss mulighet til å gi kunden en best mulig leveranse. Langsiktige tjenester gjenspeiles i en prisgunstig kontrakt.

konsulenttjenester

Vi utfører konsulentoppdrag basert på dine behov. Våre folk leverer konsulenttjenester som kan variere fra "management for hire" til spesifikke prosjekter. Mange finner ikke tid til det lille ekstra som skal til for å løfte bedriften videre. Det kan dreie seg om å fikse hjemmesiden, opprette en personalhåndbok, gjennomføre en medarbeiderundersøkelse, foreta en nødvendig kompetansekartlegging, legge et budsjett, utføre økonomiske analyser og kalkyler, innføre et nytt IT-system innen HR, økonomi eller annet innen vår spesialkompetanse. Vi kan hjelpe deg med det meste. Og om vi ikke kan hjelpe, så finner vi noen som kan!

REGNSKAPSTJENESTER

Kompetansedeling - FOLK er et autorisert regnskapsførerfirma og vi leverer tjenester innen regnskap, men helst ikke på den tradisjonelle måten. Vi ønsker kunder som vil gjøre det meste selv, der vi kan bistå i arbeidet. Slik får du best kontroll på eget regnskap, og vi blir i god stand til å dele vår kompetanse. Vi hjelper deg å komme i gang og følger deg på veien. Vi bistår innen:

• Bokføring
• Faktureringsløsninger
• Lønn
• Rapportering tilpasset bedriften
• Digitalisering og effektivt oppsett

Kompetansedeling - FOLK er partner med PowerOffice og forhandler av det nettbaserte regnskapsprogrammet PowerOffice GO, som i flere år er kåret til det regnskapsprogrammet med de mest fornøyde brukerne. Hvis du bruker et annet program, kan vi også hjelpe deg. Våre folk har bred systemkompetanse.

Vi forenkler dine arbeidsprosesser.

Et litt annerledes
konsulentselskap

Kompetansedeling – FOLK AS er et konsulentselskap og autorisert regnskapsførerselskap med rett til å ta regnskapsføreroppdrag. Vi er medlem av Regnskap Norge.
Org.nr.: 919 399 023
Telefon: +47 915 37 594​
E-post: post@kompetansedeling.com

Vi er veldig glad i å prate med folk, men hvis du foretrekker å sende en kort e-post, så kan du gjøre det under her.